kolmapäev, 10. detsember 2014

Armastus esimesest silmapilgust ja niisama tegemistest

Hei!

Pärast paljusid "miks sa blogisse kirjutanud pole" noomitusi olen lõpuks jälle blogilainel ja üritan midagi kirja panna. 

Mingi päev käisin Lærkega(Taani) jalutamas ja niisama poekestes. Ta näitas mulle mitut väga vinget ja odavat poodi, kust endale kohe uue koti ja ehteid soetasin. Mu lemmikpood oli siiski see, kus müüdi igast suveniire ja ISEGI postkaarte. Arvasin, et siin linnas neid ei leiagi. Kindlasti sinna millalgi tagasi ja tuleb väike suveniiri shopping teha. Sõime jäätist ja siis ajasime juttu. Kuna võtmeid mul endiselt ei ole, pidin peale Lærke lahkumist õe töökohta minema. Vahva.

Ja reedel, 5.detsembril, oli kauaoodatud minek Salvadori. Seekord ei läinud me sinna kahjuks aga selle mõttega, et linnas ringi vaadata, vaid läksime sugulase/peretuttava sünnipäevale. Sõit sinna oli ~6 tundi ja kes teab, siis Salvador asub sellise nurgakese peal, ehk sõitsime sinna praamiga.
 
Kohale jõudes seadsime end hotelli sisse. Mõnus hotell oli, aga ma oleks eelistanud mitte viiekesti ühes toas olla. Aga see selleks, õnneks ei veetnud hotellis palju aega. Juba esimesel õhtul läksime kaubanduskeskusesse sööma ning juba sinna sõites armusin Salvadori täielikult. Perfektne koht, kus kõik on olemas. Samas ei ole see väga suur ega ka vâga väike linn. Läksime koos pere ja peretuttavatega. Õde oli oma kahest sõbrannast juba ammu rääkinud, ning tõesti olid nad nii lahedad või veelgi vingemad, kui ta oli rääkinud. Kaubanduskeskus oli väljast nii imeliselt kaunistatud, et mul vajus suu ilmselt lahti, kui seda nägin. Pilti kahjuks ei saanud teha, sest sel hetkel otsustas telefoni aku tühjaks saada. Sõime ja kõndisime ning tuli idee kinno minna. Kahjuks see ainult ideeks jäigi. Õhtul sõime hotelli ees acarajed ning andke andeks, aga see toit tuleb kiiremas korras Eestisse üle tuua. 

Teisel päeval, laupäeval, läksime hommikul kõige pealt randa jalutama. Et aga sinna saada pidime leidma autole parkimiskoha, mis võttis kena pool tundi. Ma ei saanud aru miks me ei oleks võinud autot kuskile kaugemale siis jätta ja kõndida.. Tegime siis pilte ja jalutasime ning ma armusin sellesse linna aina enam. Ma olen 95% kindel, et tulevikus veedan oma elust aasta või paar seal. 

Sättisime siis hotellis end valmis ja ülejäänud päeva veetsimegi sünnipäeval. Sellest ei ole mitte midagi erilist kirjutada. Oli üpris lõbus ja sai paar uut tuttavat ka. Ja loomulikult palju süüa. 

Koht kus sünnipäev toimus ja see maja asus oli haigelt mõnus. 20 minutit Salvadori kesklinnast. Pisike naabruskond, mis oli mega korras, mega puhas, aiaga ümbritsetud-seega väga turvaline, kõnni/jooksu/rulluisu-teedega, super ilusate majadega jm. Perfektne. 

Pühapäeval alustasime kell üks tagasi tulekut, ja see kord mitte praamiga, ehk mingi üle 7 tunni. Piin. 

Eile ärkasin ja käisin pesus ja siis Jake tuli siia. Ta nüüd ~5 minuti kaugusel minust. Neighbours. Mängisime tund aega kaarte ning ta läks lõunaks koju. Hiljem läksime Rotary üritusele Cha de tortas. Ehk maksad ja saad süüa kooke. Rääkisime juttu ja nägin Tainad ja Camyle ka üle pika-pika aja. Enne kojuminekut käisime milkshakest läbi. Taevalik!

Õhtul skypesin Eliisega ja siis hiljem Kirsi ja Lottaga(Soome võp, ka Brasiilias) ning väga tore oli. 

Täna pole midagi erilist teinud. Facetimen emmega hetkel. 

Üritan nüüd tihedamini kirjutada. Elu siin tasapisi kulgeb ja neli kuud ka täis saanud. Kohe jõulud ja uus aasta.

Olge tublid! Tsau! 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar