kolmapäev, 27. august 2014

Kui Brasiiliasse lähed, siis söö brigadeirot. Kui ei lähe, siis proovi ise valmistada.

     
Nii, ma lubasin selle imehea magustoidu retsepti siia panna, sest mina olen igatahes selle toidu maitsest lummatud.

Lubage tutvustada- Brigadeiro!
PS! Retsept on inglise keelest tõlgitud, niiet kui miskit nihu läheb, ärge minukest süüdistage- proovige uuesti.

Tahad valmistada? Siis on sul vaja:
-3 supilusikat kakaod(kui armastad magusat ja kasutad näiteks 6 lusikat sokolaadipulbrit, siis saad väga magusad brigadeirod!)
-2 supilusikat võid
-kondenspiima 300-400g
-potti
-puulusikat
-muffinivorme(ps! võib süüa ka lihtsalt segu, aga kui soov, siis võiste käte vahel väikesed pallid veeretada ja minimuffinivormi pista)

Suu jookseb juba vett? Tegutse nii:
Lisa või potti/pannile ja lase sulada. Pane keskmine-madal kuumus ja kui või on sulanud, lisa kogu kondenspiim. Sega hoolega, sest see on kerge muidu ära kõrbema. Kuna kakao ja kondenspiim ei segune hästi, siis lisa enne kakaopulbrile VÄGA VÄHE VETT, et aidata seguneda. See järel lisa võile ja kondenspiimale.

Sega 10-20 minutit kuni segu on paksem. Tee ringjaid liigutusi ja ära lase äärtesse kõrbeda. 

Valmis segu vala taldrikule ja pista külma, et saaks kenasti palle voolida. Umbes 25 minutit. Kui pallid vormitud, lisa vastavalt maitsele kas shokolaadi/kookoselaaste või mis iganes pähe tuleb! Pista veidikeseks veel külma. Ja siis naudi! Oi kui head! 

 Loodan, et meeldis selline vähe teistsugusem postitus ja muidugi, brigadeirod ka! 

Vajadusel kontrollige retsepti internetist. 
Infot sain siit: http://streetsmartbrazil.com/learn-how-cook-brigadeiros/

Beijos
Kaisa

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar