neljapäev, 11. september 2014

Kool-kodu-kool-sõbrad ehk kõik on juba üpris tavaline

Hei!

No see blogipidamine on üha keerulisem. Kõik on endale juba igapäevane ja uusi asju on aina vähem. Poleks vist väga mõttet siia sellest kuidas iga päev kooli lähen ja siis sealt tulen jne.

Vahepeal muidu olen Hannahiga jälle aega veernus, käisime kaubamajas JÄLLE- nüüd on mul enamvähem kurguauguni sellest kaubanduskeskusest. Esimest korda läksime ka kahekesti tänavatele uitama, muidugi tänavale, kus palju poode. Hannah on shopahoolik, kõige hullem shopahoolik, keda tean. Kuna aga ilm oli väga vihmane, siis ei olnud eriti kaua väljas. Läksime kaubamajja ja siis Hannahi juurde.

Teisipäeval ja kolmapäeval jäid kaks viimast tundi ära ehk juba 10:20 lõppesid tunnid. 

Kolmapäeval võrkpall ja koju jõudes vend kutsus mind sõbranna sünnipäevale. Täiskiirusel pessu ja valmis. See oli üllatuspidu, mida mulle tundub, et siin tehaksegi üpris palju. Sünnipäevalaps lükati kohe riietega basseini ja teised samuti, aga ma jäin pika palumise peale siiski kuivaks. Sõime, jõime, rääkisime ja mängisime korvpalli jm. Väga väga tore oli, kuigi inglise keelt seal põhimõtteliselt ei osatud, siis saime asjad räägitud ikkagi.

Nüüd hästi random asi:
Matteusega(pole halli aimugi kuidas ta nime kirjutatakse tegelikult)proovisime selg ees korvi palli saada, kuid tulutult ning kui väljakult ära hakkasime minema siis ta pööras selja korvi poole ning viskas ja see läks sisse!!!! Meie emotsioon oli parim.

Aaaa, koolist veel nii palju, et klassis on ikka jätkuvalt külm ja kui neil siin on külm, siis nad ei lülita konditsioneeri ikkagi välja. Klassis olles tunnen pidevalt kuidas nohu jälle tulka tahab. Koolis kannan pikavarrukatega pluusi, koolivormi t-särki ja paksu YFU pusa. Ikka külm. Jube. 

Kooli erinevuste postitus on ka valmis kirjutatud, eks varsti avaldan. Pildiblogist(kaisakasper.tumblr.com) võib peatselt leida pildi mu tunniplaanist ja ehk millestki veel, eks näis.

Teie Kaisa

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar