teisipäev, 9. juuni 2015

Amazon - 4.osa VIIMANE

.. Peale suurepärast loomapäeva oli suhteliselt lebo päev taaskord, mille alustasime käevõrude meisterdamisega. Olen elu aeg üsna vilets ja kannatamatu olnud ehete tegemise-eriti selliste "pärl-pärli järel"käevõrude osas, aga see oli täitsa mõnus. Värskeõhu käes, seltskonnas super vahetusõpilased.

Käisime ka jõe peal mootorpaatidega, et mõningaid linde näha, aga see oli üpris tulemustevaene. Aga pole probleemi, sest niisama jõe peal tiirutamine ja hetke ja koha nautimine oli ka super mõnus.

Hiljem seadsime taas oma tee metsa, kus meile giidiks üks pöialpoisi mõõtu mehike. Kes ei ole kunagi koolis käinud, kuid oskas seepoolestki palju taimedest- nende toimest ja kasutamisest rääkida. Nägime mõningaid taimi, saime vihma(vihmamets nagu vihmamets ikka) ning hiljem läksime selle mehe koju, kus huvilistel oli jälle võimalus asju osta, või siis mega ilusat vaadet nautida.

Päeva ja kogu reisi Üks parimaid hetki oli kanuutamine. Olin koos oma Serbia parima sõbranna Majaga ja seda pole võimalik sõnadesse panna, mis tunne on keset Amazonase jõge kanuutada.. Kaaslaseks taas imelised inimesed. Kahjuks ei ole ühtegi pilti ka sellest, sest ei soovitatud kaameraid kanuusse võtta, sest nende ümberminek oli väga kergejuhtuma. Ja see juhtus ka India ja Austraalia kutil. Väga äge vaatepilt. Majaga tegime meie lõpuks enda jaoks võistluse, sest olime nii ees vahepeal ja lõpusirgel sõudsime nagu oleks küla peale sõudnud. Super mega mälestus igatahes! 

Ja ega muud miskit.. Metsas ööbimisest ja reisi lõpust saab lugeda juba ammu positatud Amazonase esimesest osast.

PS! Seal oli koguaeg suurepärased söögid. Alustades Alati olemasolevatest puuviljadest, kuni hommikuhelvesteni välja. Ja see toit oli NII kodune! Nii mõnus!

Ma tänan veel oma vanemaid, kes selle reisi võimalikuks tegid. Kuna ma blogisse nii hilja sellest kirjutan, siis ma ei oska enam emotsioone edasi anda, aga uskuge. See reis ning sealt saadud kogemused-mälestused-sõbrad on minuga igaveseks ja see oli raudselt mu vahetusaasta üks parimaid nädalaid! 






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar